Nicholas

icholas, vores ældste ælling, afsluttede 9. klasse i juni 2017, og er nu færdig i folkeskolen.

Planen var oprindeligt, at han skulle fortsætte sin skolegang på Solrød Gymnasium, men vores drøm om at rejse, har udskudt hans videre uddannelse i et år.

Vi ved, at det næste år bliver en anderledes hverdag for ham….alle vennerne starter i skole igen efter sommerferien og det gør han så ikke… men vi håber, at dette sabbatår giver en masse oplevelser ude i den store verden. Ja, og også giver ham minder for livet og udvider hans horisont på andre parametre.

Nicholas skal indtil afrejse arbejde, og mon ikke han kan nå at få sparet en del gryn sammen. Når vi er tilbage i DK, er planen, at han får taget kørekort… så kan det vinges af, og han skal så ikke bruge tid på det, når han endelig starter i gymnasiet.

Nicho Poncho er hans alias på YouTube. Han er vores faste ferie-vlogger. Han kobler af med at filme og redigere. Vi nyder godt af hans måde at dokumentere vores ferier på. Det er en nem og hurtig måde at få genopfrisket vores ferieminder på. En ferie-filmaften i sofaen med popcorn og sodavand er bare RÅHYGGE.