Mathilde

athilde (Malle), vores mindste ælling, skal i 7. klasse efter sommerferien 2017.

Alle 7. klasserne blandes, og man kommer i ny klasse efter den linje man har ønsket. Hun skal starte på sprog og kommunikationslinjen.

Malle havde et vigtigt ønske, da vi skulle bestemme os for afrejsedato. Hun ville rigtig gerne have lov at starte i sin nye klasse, og få skabt nogle bånd/relationer, og finde sig til rette i klassen. Det argument holder klart for os, så frem til efterårsferien er hun i skole og vores afrejse bliver derfor 21. oktober 2017.

Vi har undervisningspligt mens vi er afsted, og er meget opsatte på, at hun ikke skal komme bagud. Hun skal have nye lærere, og vi håber på et tæt samarbejde med dem. Heldigvis er der jo elevintra, forældreintra og gode muligheder for at følge med online.

Badminton fylder en del i Malles verden, og det bliver meget mærkeligt - og nok også hårdt - at skulle undvære spillet, det fantastiske fællesskab, og de mange oplevelser der følger med sporten. Hun håber at kunne vende stærkt tilbage, og ikke bliver helt glemt i SSB.

Når man som Malle er meget social, kan en lang rejse væk fra venner og veninder, være svært at forestille sig. Man er derfor meget velkommen til at skrive en hilsen til hende.