Om os

a, hvem er vi egentlig…os i Andefamilien.

Vi er en familie på fire – Anders (1970), Hanne (1975), Nicholas (2001) og Mathilde (2004). Vi ønsker at gribe muligheden, slippe kontrollen og lade spontaniteten råde - hoppe ud af hamsterhjulet og opleve noget af verdenen sammen som familie.

Vi ønsker at lære igennem oplevelser, sammen som familie, Vise vores børn alt det smukke og dét at være omsorgsfulde, nysgerrige mennesker i en verden til låns.

Kærlighed, nærvær, oplevelser og dét at indfri vores drømme er i højsædet, og vi føler os meget priviligerede når vi rejser ud i verden.

i har fulgt vores mavefornemmelse, og vi er overbeviste om at vores beslutning, giver os langt mere end vi nogensinde havde turde drømme om…nemlig mere tid, nærvær og ja forhåbentlig bliver vi også stinkende rige på oplevelser.

Det vi deler her på bloggen er private billeder, egne ord, beskrivelser og stemninger, så husk endelig… at hvis du vil bruge nogle af billederne, teksterne eller andet, så spørg os lige ved at sende en besked. Vi siger garanteret ja, hvis du spørger - vi vil dog bare gerne lige vide, hvad det skal bruges til.

Tak fordi du er her og velkommen til MeAndDucklings

Kærlig hilsen

Hanne