YES !!!

YES !!!

Alt begynder at gå op i en højere enhed for os. Huset er blevet udlejet! Vi har mødtes med vores lejere et par gange, og vores mavefornemmelse er bare super god. En sød familie med 2 børn vil gerne have vores hjem som base mens vi er væk.

Når man pludselig møder en helt fremmed familie, og kemien bare er der, så giver det en giga ro og total opturs følelse.

Vi har nu et hjem der skal pakkes ned. Jeg er sikker på, vi har en del som kan sorteres fra i pakkeprocessen. Alt går lidt stærkt lige nu, og forleden udtalte Malle da også, at hun syntes at der var sket meget på kort tid. Det må vi give hende ret i.

Det var noget af en grænse der skulle overskrides mht udlejning af hus, for det var jo egentlig ikke vores oprindelige plan. Vi ønskede ikke at publicere det vidt og bredt. Det at skulle udstille ens hjem til alle og enhver lå ikke lige til os. Så vi begyndte istedet at fortælle til alle vi mødte, at hvis de kendte nogen som stod uden base, så husk endelig at nævne os. Det var i den forbindelse at vi hørte om Boligportalen.

Det blev da også via Boligportalen vi fandt vores lejere. Hvis andre står i en lignende situation, kan vi klart anbefale denne løsning…. og det var ovenikøbet gratis at publicere en annonce.

Fra tanke til handling gik der under 14 dage, så kunne vi vinge dette punkt af på listen.

Vil dog lige nævne at vores lokale EDC ejendomsmægler har fulgt pænt op på vores henvendelse. Vi har haft dialog med dem nogle gange, og vi fik en følelse af at de prøvede at skabe nogle kontakter. De fremstod rigtig hjælpsomme.

Som I kan se, er Malle startet så småt med oprydning/pakning. Det kommer måske til at tage lidt tid, når man som hun hurtigt falder i staver over alverdens ting og sager.